Πώς να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά;

Για να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά σας, ξεκινήστε καλύπτοντας τα αυτιά σας με τις παλάμες σας, ώστε τα δάχτυλά σας να είναι στραμμένα προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας. Στη συνέχεια, βάλτε τους δείκτες σας στα μεσαία δάχτυλά σας και κουμπώστε τους κάτω στο κεφάλι σας. Κάντε αυτό περίπου 40 φορές και, στη συνέχεια, ελέγξτε για να δείτε αν ο ήχος κουδουνίσματος έχει υποχωρήσει. Εάν έχετε χρόνιο χτύπημα στα αυτιά σας, δοκιμάστε να πάρετε εκχύλισμα gingko 3 φορές την ημέρα με τα γεύματά σας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κουδουνίσματος. Για να μάθετε πώς να αποτρέψετε τον ήχο στα αυτιά σας, μετακινηθείτε προς τα κάτω!

Για να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά σας
Για να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά σας, ξεκινήστε καλύπτοντας τα αυτιά σας με τις παλάμες σας, ώστε τα δάχτυλά σας να είναι στραμμένα προς το πίσω μέρος του κεφαλιού σας.

Το χτύπημα, ο βομβητής ή το βρυχηθμό στα αυτιά χρησιμοποιείται συχνά για να περιγράψει εμβοές, κάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά ενοχλητικό και να συμβεί χωρίς κανένα λόγο. Ο εμβοές μπορεί να σημαίνει υποκείμενη βλάβη των νεύρων ή πρόβλημα με το κυκλοφορικό σας σύστημα ή μπορεί να μην υπάρχει σαφής λόγος για το πρόβλημα, επομένως είναι καλύτερο να συμβουλευτείτε το γιατρό σας. Ένας τρόπος να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά σας είναι η πρόληψη, αλλά το ζήτημα μπορεί επίσης να είναι γενετικό και δεν μπορείτε να το ελέγξετε. Υπάρχουν βήματα που μπορείτε να ακολουθήσετε για να αντιμετωπίσετε το κουδούνισμα ακόμη και μετά την καταστροφή. Διαβάστε παρακάτω για χρήσιμες συμβουλές και συμβουλές.

Μέθοδος 1 από 3: θεραπεία στιγμιαίου κουδουνίσματος στα αυτιά

 1. 1
  Δοκιμάστε το τέχνασμα του κρανίου. Εάν έρχεστε στο σπίτι από μια συναυλία ή ένα κλαμπ και τα αυτιά σας δεν θα σταματήσουν να χτυπούν, είναι επειδή έχετε καταστρέψει μερικές από τις μικρές τρίχες στον κοχλία σας, γεγονός που προκαλεί φλεγμονή και διέγερση των νεύρων. Ο εγκέφαλός σας ερμηνεύει αυτήν τη φλεγμονή ως συνεχή χτύπημα ή βουητό, και αυτό το κόλπο μπορεί να βοηθήσει να εξαφανιστεί αυτός ο ενοχλητικός ήχος.
  • Καλύψτε τα αυτιά σας με τις παλάμες σας. Τα δάχτυλά σας πρέπει να είναι στραμμένα προς τα πίσω και να ακουμπούν στο πίσω μέρος του κρανίου σας. Στρέψτε τα μεσαία δάχτυλά σας το ένα προς το άλλο στο πίσω μέρος του κρανίου σας.
  • Τοποθετήστε τους δείκτες σας πάνω από τα μεσαία δάχτυλά σας.
  • Χρησιμοποιώντας μια κινούμενη κίνηση, γυρίστε τους δείκτες σας κάτω από τα μεσαία δάχτυλά σας και στο πίσω μέρος του κρανίου. Αυτή η κίνηση θα ακούγεται σαν το χτύπημα των ντραμς. Επειδή τα δάχτυλα θα χτυπήσουν επίσης το κρανίο σας, ο θόρυβος μπορεί να είναι αρκετά δυνατός. Αυτό είναι φυσιολογικό.
  • Συνεχίστε να σπάζετε τα δάχτυλά σας στο πίσω μέρος του κρανίου σας 40 έως 50 φορές. Μετά από 40 ή 50 φορές, δείτε αν ο ήχος κουδουνίσματος έχει υποχωρήσει.
 2. 2
  Δοκιμάστε να το περιμένετε. Το χτύπημα στα αυτιά που προκαλείται από την έκθεση σε δυνατούς θορύβους συνήθως εξαφανίζεται μετά από μερικές ώρες. Πάρτε το μυαλό σας από το να ξεκουραστείτε και να μείνετε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να επιδεινώσει τα συμπτώματα. Εάν το κουδούνισμα δεν εξαφανιστεί μετά από 24 ώρες, επισκεφθείτε το γιατρό για περαιτέρω θεραπεία.
 3. 3
  Αποφύγετε τους δυνατούς θορύβους και προστατεύστε τα αυτιά σας όταν εκτίθεστε σε θόρυβο. Η έκθεση σε δυνατούς θορύβους ξανά και ξανά μπορεί να οδηγήσει σε επαναλαμβανόμενα επεισόδια εμβοών. Εάν εκτίθεστε συχνά σε δυνατούς θορύβους στο περιβάλλον σας, φροντίστε να φοράτε προστασία από τα αυτιά.
  • Πάρτε μερικές ωτοασπίδες αφρού που ταιριάζουν στα αυτιά σας ή πάρτε ένα ζευγάρι προστατευτικά αυτιών over-the-ear.
Ένας τρόπος να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά σας είναι η πρόληψη
Ένας τρόπος να σταματήσετε να χτυπάτε στα αυτιά σας είναι η πρόληψη, αλλά το ζήτημα μπορεί επίσης να είναι γενετικό και δεν μπορείτε να το ελέγξετε.

Μέθοδος 2 από 3: θεραπεία χρόνιου κουδουνίσματος στα αυτιά

 1. 1
  Επισκεφθείτε το γιατρό σας σχετικά με τη θεραπεία των υποκείμενων καταστάσεων. Τις περισσότερες φορές, εμβοές ή κουδούνισμα στα αυτιά, προκαλείται από μια θεραπεύσιμη κατάσταση. Η αντιμετώπιση αυτής της υποκείμενης κατάστασης μπορεί να βοηθήσει στην αφαίρεση μερικών ή όλων των κουδουνισμάτων.
  • Ζητήστε από το γιατρό σας να αφαιρέσει το κερί από το αυτί. Εναλλακτικά, κάντε το μόνοι σας με ασφάλεια. Η αφαίρεση της υπερβολικής συσσώρευσης του κεριού αυτιού μπορεί να βοηθήσει στην ανακούφιση των συμπτωμάτων εμβοής.
  • Η συσσώρευση υγρών λόγω διάτρησης μεμβράνης ή αλλεργιών μπορεί να οδηγήσει σε εμβοές.
  • Ζητήστε από τον γιατρό σας να επανεξετάσει τις αλληλεπιδράσεις των φαρμάκων σας. Εάν παίρνετε πολλά φάρμακα, μιλήστε με το γιατρό σας σχετικά με πιθανές παρενέργειες που μπορεί να προκαλέσουν το χτύπημα στα αυτιά σας.
  • Φροντίστε να ενημερώσετε το γιατρό σας για τυχόν άλλα συμπτώματα που αντιμετωπίζετε. Η δυσλειτουργία των ωροσωματιδιακών αρθρώσεων (σύνδρομο Costen) μπορεί να σχετίζεται με εμβοές.
  • Ένας πτερυγισμός ή σπασμός του τανυσμένου μυρμηκιού ή του μυός stapedius στο εσωτερικό αυτί μπορεί επίσης να οδηγήσει σε εμβοές.
 2. 2
  Εξετάστε τη θεραπεία βιοανάδρασης για την εμβοή σας. Εάν έχετε κατάθλιψη, άγχος ή κόπωση, τότε μπορεί να είστε πιο ευαίσθητοι σε φυσιολογικούς ήχους κεφαλής. Εξετάστε τη θεραπεία βιοανάδρασης από έναν σύμβουλο που μπορεί να σας βοηθήσει να συντονίσετε τα συναισθήματα και τις καταστάσεις που προκαλούν ή επιδεινώνουν τον εμβοή σας. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να σταματήσετε την εμβοή όταν ξεκινά και να την αποτρέψετε από την επιστροφή.
  • Η έρευνα έχει δείξει ότι η θεραπεία βιοανάδρασης μπορεί να είναι πολύ αποτελεσματική για τη θεραπεία εμβοών.
  • Ρωτήστε το γιατρό σας για παραπομπή σε θεραπευτή που έχει εμπειρία με βιοανάδραση για εμβοές.
 3. 3
  Αντιμετωπίστε την εμβοή με τακτική καταστολής θορύβου. Αρκετές διαφορετικές τακτικές καταστολής θορύβου χρησιμοποιούνται από τους γιατρούς για να καλύψουν τον ήχο του χτυπήματος στα αυτιά σας. Αυτές οι τακτικές περιλαμβάνουν τις ακόλουθες συσκευές και τεχνικές.
  • Χρησιμοποιήστε μηχανές λευκού θορύβου. Οι μηχανές λευκού θορύβου που παράγουν ήχους "παρασκηνίου", όπως η βροχή ή η αίσθηση του ανέμου, μπορεί να σας βοηθήσουν να πνίξετε το κουδούνισμα στα αυτιά σας. Οι ανεμιστήρες, οι υγραντήρες, οι αφυγραντήρες και τα κλιματιστικά χρησιμεύουν επίσης ως αποτελεσματικές μηχανές λευκού θορύβου.
  • Χρησιμοποιήστε συσκευές κάλυψης. Οι συσκευές κάλυψης τοποθετούνται πάνω από τα αυτιά σας και παράγουν ένα συνεχές κύμα λευκού θορύβου για να καλύψουν το χρόνιο χτύπημα.
  • Φορέστε ακουστικά βαρηκοΐας. Αυτό είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό εάν έχετε προβλήματα ακοής εκτός από εμβοές.
 4. 4
  Πάρτε φάρμακα για να ανακουφίσετε μερικά από τα συμπτώματα εμβοών. Αν και τα φάρμακα πιθανότατα δεν θα σταματήσουν να κουδουνίζουν, η λήψη φαρμάκων μπορεί να κάνει τον ήχο κουδουνίσματος λιγότερο αισθητό.
  • Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά. Τα τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά μπορεί να είναι αποτελεσματικά για σοβαρή εμβοή, αλλά έχουν κάποιες ανεπιθύμητες παρενέργειες, όπως ξηροστομία, θολή όραση, δυσκοιλιότητα και καρδιακά προβλήματα.
  • Συζητήστε με το γιατρό σας σχετικά με το Alprazolam. Πιο γνωστή ως Xanax, η αλπραζολάμη έχει αποδειχθεί αποτελεσματική στη μείωση της εμβοής, αλλά είναι συνήθεια και έχει επίσης ανεπιθύμητες παρενέργειες.
 5. 5
  Δοκιμάστε το εκχύλισμα ginkgo. Η λήψη εκχυλίσματος ginkgo 3 φορές την ημέρα (μαζί με τα γεύματα) μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος στο κεφάλι και το λαιμό, μειώνοντας τον ήχο που προκαλείται από την αρτηριακή πίεση. Δοκιμάστε να πάρετε ginkgo για 2 μήνες πριν αξιολογήσετε την αποτελεσματικότητα της θεραπείας.
  • Ακολουθήστε τις οδηγίες του κατασκευαστή για το ποσό που πρέπει να πάρετε.
  • Φροντίστε να ρωτήσετε πρώτα το γιατρό σας για να βεβαιωθείτε ότι είναι ασφαλές να πάρετε εκχύλισμα ginkgo.
Η λήψη φαρμάκων μπορεί να κάνει τον ήχο κουδουνίσματος λιγότερο αισθητό
Αν και τα φάρμακα πιθανότατα δεν θα σταματήσουν να κουδουνίζουν, η λήψη φαρμάκων μπορεί να κάνει τον ήχο κουδουνίσματος λιγότερο αισθητό.

Μέθοδος 3 από 3: πρόληψη εμβοών

 1. 1
  Αποφύγετε καταστάσεις στις οποίες βλάβη στον κοχλία θα μπορούσε να προκαλέσει εμβοές. Επειδή η εμβοή είναι τόσο δύσκολο να αντιμετωπιστεί, η πιο αποτελεσματική επιλογή είναι να αποφύγετε την πρόκλησή της στην αρχή, ή να αποφύγετε την επιδείνωση των συμπτωμάτων. Τα ακόλουθα μπορεί να επιδεινώσουν τα συμπτώματα της εμβοής:
  • Δυνατοί θόρυβοι. Οι συναυλίες είναι ο κύριος ένοχος, αλλά οι κατασκευαστικές εργασίες, η κυκλοφορία, τα αεροπλάνα, οι πυροβολισμοί, τα πυροτεχνήματα και άλλοι δυνατοί θόρυβοι μπορεί επίσης να είναι επιβλαβείς.
  • Κολύμπι. Το νερό και το χλώριο μπορεί να κολλήσουν στο εσωτερικό αυτί σας ενώ κολυμπάτε, προκαλώντας ή εντείνει την εμβοή σας. Αποφύγετε να συμβεί αυτό φορώντας ωτοασπίδες ενώ κολυμπάτε.
 2. 2
  Βρείτε μια διέξοδο για το άγχος σας. Εάν έχετε συνεχή χτύπημα στα αυτιά σας, οποιοδήποτε άγχος μπορεί να επιδεινώσει την κατάσταση. Βρείτε τρόπους όπως άσκηση, διαλογισμός και θεραπεία μασάζ για να ανακουφίσετε το άγχος σας.
 3. 3
  Καταναλώστε λιγότερο αλκοόλ, καφεΐνη και νικοτίνη. Αυτές οι ουσίες αυξάνουν το άγχος που ασκείται στα αιμοφόρα αγγεία μέσω της διαστολής τους. Αυτό συμβαίνει ειδικά στο εσωτερικό αυτί. Περιορίστε την πρόσληψη αλκοολούχων ποτών, καφέ και καφεϊνούχων τσαγιών και προϊόντων καπνού για να μειώσετε τα συμπτώματα.
 4. 4
  Μειώστε την πρόσληψη αλατιού. Το αλάτι αποδυναμώνει την κυκλοφορία του αίματος στο σώμα σας, προκαλώντας υψηλή αρτηριακή πίεση και καθιστώντας την εμβοή δυνητικά χειρότερη. Μειώστε τα τρόφιμα με υψηλή περιεκτικότητα σε νάτριο και αποφύγετε την προσθήκη αλατιού σε τρόφιμα.
Εάν έχετε χρόνιο χτύπημα στα αυτιά σας
Εάν έχετε χρόνιο χτύπημα στα αυτιά σας, δοκιμάστε να πάρετε εκχύλισμα gingko 3 φορές την ημέρα με τα γεύματά σας, κάτι που μπορεί να βοηθήσει στη μείωση του κουδουνίσματος.

Συμβουλές

 • Η ενίσχυση του ανοσοποιητικού σας συστήματος μπορεί επίσης να σταματήσει να χτυπάει στα αυτιά σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να προστατευτείτε από λοιμώξεις και ασθένειες που μπορεί να αυξήσουν το επίπεδο του ανεπιθύμητου ήχου. Επίσης, μια βελτίωση στην υγεία σας μπορεί να σημαίνει βελτίωση στην εμβοή σας. Έχετε έναν υγιεινό τρόπο ζωής, ο οποίος περιλαμβάνει ιδιαίτερα μια υγιεινή διατροφή, σωστή και τακτική άσκηση και αρκετό ύπνο τη νύχτα.
 • Ίσως θέλετε επίσης να ανατρέξετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση Εμβοών για πληροφορίες και πόρους.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Ένα από τα αυτιά μου ακούγεται πολύ βουητό, ειδικά όταν είναι σιωπηλό. Καθώς είμαι μόνο έφηβος, πιστεύω ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει κάτι χειρότερο αργότερα στη ζωή. Υπάρχουν συμβουλές για να σταματήσετε το βουητό πριν γίνει μόνιμο;
  Το κουδούνισμα / βουητό / βουητό / χτύπημα ονομάζονται εμβοές. Τα καλύτερα πράγματα που μπορείτε να κάνετε είναι Α) να αποφύγετε την έντονη έκθεση στο θόρυβο, καθώς η έκθεση στο θόρυβο μπορεί να την επιδεινώσει, Β) να περιορίσετε την πρόσληψη αλατιού και καφεΐνης, καθώς και τα δύο έχουν συνδεθεί με εμβοές, ένας ανεμιστήρας / ραδιόφωνο / podcast ενεργοποιημένο, κάντε εργασία στο σπίτι ενώ ακούτε μουσική, κ.λπ.). Ενώ δεν υπάρχει θεραπεία για εμβοές και κανένας τρόπος να το εξαφανιστεί εντελώς, η αποφυγή της δυνατότητας έκθεσης στο θόρυβο και η χρήση απαλού θορύβου στο παρασκήνιο είναι οι συνιστώμενες "θεραπείες".
 • Πώς μπορώ να απαλλαγώ από τους βουητούς, τους γρύλους και τους βουητούς ήχους στα αυτιά μου;
  Έχω ήχους κρίκετ (παλλόμενος θόρυβος) στην εμβοή μου κατάσταση τους τελευταίους 2 μήνες. Τα συμπληρώματα βοηθούν, εάν η πάθηση περιλαμβάνει ζάλη. Προτείνω LipoFlavinoids (ή Citrus Flavinoids από άλλες μάρκες όπως το Now), Gingko Bilboa, Tumeric Circumin. Καθώς έχω επίσης πονοκεφάλους ήπιας έντασης, χρησιμοποιώ επίσης B12 - 1000 mcg, σύμπλεγμα B100, εκχύλισμα Cherry (Bing), B2 - 100mg. Εάν δεν έχετε πονοκεφάλους, προτείνω το συγκρότημα B100.
 • Τα αυτιά μου χτυπούν μερικές φορές και όταν έπεσαν μούδιασμα και ένιωθα ότι το αυτί μου ήταν μπλοκαρισμένο. Μπορεί το υπερβολικό κερί αυτιού να είναι αυτό που προκαλεί το κουδούνισμα;
  Πιθανώς. Μπορείτε να εφαρμόσετε λίγο νερό ενώ βρίσκεστε στο ντους και καθαρίστε απαλά και αφαιρέστε το κερί. Επισκεφθείτε το γιατρό σας εάν το κουδούνισμα επιμένει.
 • Ποια είναι η θεραπεία για εμβοές;
  Η θεραπεία εξαρτάται από την αιτία της εμβοής. Υπάρχουν πολλά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για την ανακούφιση του συνεχούς δακτυλίου όπως το νικοτινικό οξύ, τα αγγειοδιασταλτικά, τα ηρεμιστικά, τα αντικαταθλιπτικά και τα φάρμακα κατάσχεσης. Πολλές φορές η θεραπεία είναι ανεπιτυχής. Η βιοανάδραση μπορεί να βοηθήσει σε ορισμένες περιπτώσεις όταν η εμβοή σχετίζεται με το άγχος. Υπάρχει επίσης θεραπεία επανεκπαίδευσης εμβοών. Ίσως θελήσετε να εξερευνήσετε πληροφορίες και υποστήριξη που παρέχονται από την European Tinnitus Association.
 • Τι πρέπει να κάνω εάν πρόσφατα άρχισα να ακούω έναν ήχο μπάσων στο αυτί μου και δεν θα σταματήσει, με αποτέλεσμα να χάσω τον ύπνο μου;
  Συμβουλευτείτε το γιατρό σας για συμβουλές.
 • Έχω ζαλιστική ξόρκι συνοδευόμενη από χτύπημα στα αυτιά μου και ελαφρύ πονοκέφαλο. Πώς μπορώ να το σταματήσω;
  Είχα το ίδιο πρόβλημα και ανακάλυψα ότι η αρτηριακή μου πίεση είναι υψηλή. Τα λέμε γιατρό για αυτό.
 • Μπορεί μια λοίμωξη κόλπων να προκαλέσει προβλήματα με το χτύπημα στα αυτιά;
  Ναί. Επισκεφτείτε έναν γιατρό εάν επιμένει.
 • Χτυπάω στα αυτιά τη νύχτα μόνο όταν ξαπλώνω. Τι θα μπορούσε να είναι αυτό; Τι μπορώ να κάνω?
  Οι περισσότεροι άνθρωποι βιώνουν κάποια μορφή κουδουνίσματος στα αυτιά τους ειδικά σε ήσυχες ρυθμίσεις. Οι περισσότερες εμβοές οφείλονται σε καταστάσεις που προκαλούν απώλεια ακοής. Το άγχος, η κόπωση και η σωματική άσκηση μπορεί να επιδεινώσουν το χτύπημα στα αυτιά. Η καλή διαχείριση του ημερήσιου στρες, η φροντίδα του σώματός σας μέσω της καλής διατροφής και της άσκησης, η αποφυγή της έκθεσης σε δυνατούς θορύβους θα σας βοηθήσει να ελαχιστοποιήσετε τον ήχο στα αυτιά σας. Επίσης, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε κάποιο είδος συσκευής λευκού θορύβου, όπως φίλτρο αέρα, ειδικό μηχάνημα θορύβου, ήρεμους φυσικούς ήχους ή μουσική.
 • Μπορεί το χτύπημα στο αυτί μου να είναι επικίνδυνο;
  Όχι. Το χειρότερο σενάριο είναι ότι το χτύπημα στα αυτιά σας μπορεί να υποδηλώνει ότι έχετε μόνιμη εμβοή και αυτό μπορεί να έχει αρνητικό αντίκτυπο στην καθημερινή σας ζωή επηρεάζοντας τη συγκέντρωση, τον ύπνο και την απόδοση της εργασίας σας που μπορεί να οδηγήσουν σε αϋπνία ή κατάθλιψη για παράδειγμα. Ωστόσο, αυτό μπορεί να ελεγχθεί μέσω ορισμένων θεραπειών, όπως η ηχητική θεραπεία και άλλες μέθοδοι αυτοβοήθειας, οι οποίες βοηθούν ένα άτομο να αντιμετωπίσει την εμβοή εάν συμβεί να είναι μόνιμο.
 • Αν ήμουν άρρωστος με τη γρίπη και τα αυτιά μου χτυπούσαν. Μπορεί αυτό να με κάνει να γίνω κωφός;
  Είναι πολύ απίθανο, εκτός εάν είχατε σοβαρή λοίμωξη στο αυτί με το κρυολόγημα. Εάν ανησυχείτε υπερβολικά, ενημερώστε το γιατρό σας για αυτό.

Σχόλια (30)

 • domenica09
  Έχετε δοκιμάσει μόνο αυτήν τη μέθοδο, μέχρι τώρα!
 • cleora84
  Αυτό είναι πολύ ενημερωτικό και ξεκάθαρο για κατανόηση.
 • yhall
  Έχω προβλήματα ακοής από την παιδική ηλικία, με αποτέλεσμα οι μικρο-τρίχες και τα τύμπανα να υποστούν σοβαρή ζημιά. Από τότε, είχα επανεμφανιστεί εμβοές, αλλά πρόσφατα έγινε πιο δύσκολο να αγνοηθεί. Η «καταστολή ήχου» κάνει θαύματα! Ακόμη και η χαμηλή μουσική βοηθά.:)
 • bradfordbeer
  Η εξήγηση με όλους τους δυνατούς τρόπους με έκανε να νιώσω εντυπωσιασμένος.
 • estellakilback
  Αυτό το άρθρο ήταν πραγματικά χρήσιμο.
 • harrisonemily
  Δεν περίμενα πραγματικά να λειτουργήσει, αλλά το τέχνασμα του κρανίου μείωσε το χτύπημα κατά 80%. Το κουδούνισμα δεν αποσπά την προσοχή τώρα. Ευχαριστώ!
 • qcarter
  Δοκίμασα τη μέθοδο και έπεσε πολύ, σας ευχαριστώ πολύ.
 • wfadel
  Το χτύπημα είναι τόσο έντονο που μερικές φορές είναι αφόρητο και εντελώς εξωπραγματικό. Δεδομένου ότι η λύση του κυνηγετικού όπλου δεν συνιστάται, βρήκα την ανάγνωση παρενεργειών από φάρμακα, το άγχος και μια υγιεινή διατροφή για τη βελτίωση της υγείας μου είναι καλή συμβουλή. Σας ευχαριστώ.
 • paolo10
  Το βήμα με το πάτημα των δακτύλων σας στο πίσω μέρος του κρανίου βοήθησε. Δεν το πίστευα, γιατί φαινόταν πολύ εύκολο, αλλά ήταν φοβερό. Ευχαριστώ για τη βοήθεια!
 • xbraun
  Το τέχνασμα του κρανίου βοήθησε πολύ. Σας ευχαριστώ.:)
 • leon03
  Έμαθα ότι ανεξάρτητα από το πόσο καιρό συνεχίζεται η εμβοή, κάτι μπορεί να γίνει.
 • kirlinsamir
  Έχω ανακούφιση από τον ήχο στα αυτιά μου.
 • raegan64
  Η αντιμετώπιση του κουδουνίσματος στα αυτιά με βοήθησε πολύ, ευχαριστώ.
 • jazlyn96
  Φάρμακα που μπορούν να ανακουφίσουν τον εμβοή και την πρόταση θεραπείας χαλάρωσης και άσκησης.
 • adibbert
  Αυτό το άρθρο ήταν μια μεγάλη βοήθεια στην περιγραφή της σχέσης μεταξύ της αρτηριακής πίεσης, της φλεγμονής και των νευρικών απολήξεων στο αυτί. Πολύ πιο ξεκάθαρο από οποιονδήποτε από τους γιατρούς που είδα! Σας ευχαριστώ!
 • okonopelski
  Το τελευταίο μέρος που είπε να σπάσει κοντά στα αυτιά σας βοήθησε πολύ. Ευχαριστώ.
 • robertsonkieran
  Ευχαριστώ για την υπέροχη γνώση.
 • aaronharris
  Το μέρος με το βήμα όπου βάζετε τα χέρια σας στα αυτιά σας βοήθησε πραγματικά!
 • asklepiosgennet
  Ο τρόπος αντιμετώπισης του κουδουνίσματος βοηθά. Γνωρίζω άτομα με διαφορετικές καταστάσεις, γι 'αυτό τους παρουσιάζω αυτές τις πληροφορίες και βοηθά όλους τους. Σας ευχαριστώ.
 • cprice
  Έχω ενεργοποιήσει τα ακουστικά μου για πολύ μεγάλα χρονικά διαστήματα και δεν μπορούσα να φύγω το κουδούνισμα! Αυτό λειτούργησε!
 • jeradboyer
  Οι συμβουλές σχετικά με τις βιταμίνες ως πιθανή θεραπεία. Όλοι στο Διαδίκτυο πωλούν κάποιο είδος ψεύτικης θεραπείας. Όλα από τα βιβλία τους για το θέμα έως τι να φάτε για πρωινό εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο τους. Δεν υπάρχει ακόμα θεραπεία.
 • iankunding
  Έμαθε πώς να ζεις με εμβοές και να βελτιώσεις.
 • quentinmurphy
  Η αξία των πληροφοριών που παρουσιάζονται.
 • millerselina
  Το τέχνασμα του κρανίου ήταν χρήσιμο.
 • susie98
  Θα βρω νέο τρόπο να ακούσω τη μουσική μου.
 • linda66
  Είχα απώλεια ακοής και χτύπησα στα αυτιά μου για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου. Σκέφτηκα ότι ήξερα όσα πρέπει να γνωρίζω για την εμβοή. Αλλά αφού διάβασα το άρθρο σας, κατάλαβα πόσο δεν ήξερα. Όλες οι πληροφορίες ήταν πολύ χρήσιμες. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!
 • jjackson
  Δοκίμασα το ανατρεπόμενο πράγμα και βοήθησε μερικούς.
 • udibbert
  Μου άρεσαν οι εύληπτες εξηγήσεις που δόθηκαν για εμβοές.
 • vicky06
  Η τοποθέτηση των χεριών πάνω από τα αυτιά και το πάτημα των δακτύλων στο πίσω μέρος του κεφαλιού βοηθά περισσότερο.
 • kreigerwava
  Αντιμετωπίζω έντονο θόρυβο στο δεξί μου αυτί που με ενοχλεί πολύ, οπότε αυτό το άρθρο με βοήθησε να δω πώς να το ανακουφίσω!
Ιατρική αποποίηση ευθυνών Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, εξετάσεις, διάγνωση ή θεραπεία. Θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με το γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε, αλλάξετε ή διακόψετε οποιοδήποτε είδος υγειονομικής περίθαλψης.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail