Πώς να χαλαρώσετε στο κρεβάτι;

Το φαγητό σας ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι
Ένας δίσκος κρεβατιού είναι ένα καλό μέρος για να βάλετε τα μπολ, τα ποτά και το φαγητό σας ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι.

Πετάς στο κρεβάτι όλη τη νύχτα λόγω δυσφορίας; Απλώς δεν φαίνεται να νιώθεις άνετα; Μέρος του καλού ύπνου είναι ένα άνετο περιβάλλον. Εδώ είναι μερικοί τρόποι για την παραγωγή ενός τέτοιου περιβάλλοντος.

Μέθοδος 1 από 3: προετοιμασία του κρεβατιού σας

 1. 1
  Βρείτε ένα άνετο στρώμα. Ένα καλό στρώμα είναι το θεμέλιο για να νιώσετε άνετα στο κρεβάτι. Μπορεί να χρειαστείτε ένα νέο στρώμα εάν το στρώμα σας είναι 5 έως 7 ετών, ξυπνάτε με πόνο ή δυσκαμψία, το στρώμα σας κρεμά ή έχει εξογκώματα ή διαπιστώνετε ότι έχετε καλύτερο ύπνο όταν δεν είστε στο κρεβάτι σας. Το στρώμα σας πρέπει να είναι άνετο, να στηρίζει το σώμα σας και να διατηρεί τη σπονδυλική σας στήλη στο ίδιο σχήμα όπως όταν στέκεστε.
  • Εάν δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά ένα νέο στρώμα, δοκιμάστε ένα κάλυμμα στρώματος ή ένα παχύ στρώμα. Υπάρχουν πολλές επιλογές, όπως τα πουπουλένια φτερά, τα καπάκια αυγών και τα καπάκια αφρού μνήμης.
  • Είναι σημαντικό να επενδύσετε σε ένα καλό στρώμα που θα διαρκέσει επειδή ξοδεύετε περίπου το ένα τρίτο της ζωής σας στον ύπνο και αυτό θα πρέπει να είναι σε ένα ποιοτικό στρώμα που ικανοποιεί τις ανάγκες σας για άνεση.
  • Πάντα να δοκιμάζετε ένα στρώμα πριν το αγοράσετε. Βγάλτε τα παπούτσια σας, ξαπλώστε στο στρώμα και δοκιμάστε διαφορετικές θέσεις ύπνου. Είναι καλύτερο να δοκιμάσετε το στρώμα για 20 λεπτά για να πάρετε μια καλή ιδέα για το πώς θα νιώθετε να κοιμάστε στο στρώμα.
 2. 2
  Δημιουργήστε ένα ευχάριστο δωμάτιο με μυρωδιά. Το άρωμα είναι πολύ ισχυρό και συμβάλλει στην ατμόσφαιρα του δωματίου σας. Ανάψτε μερικά κεριά ή χρησιμοποιήστε ένα σπρέι δωματίου που απολαμβάνετε. Η λεβάντα είναι ένα άρωμα που ηρεμεί, προάγει τον ύπνο και μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε πιο ήρεμοι. Οποιοδήποτε άρωμα που σας αρέσει θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα άνετο περιβάλλον.
  • Μερικά καταστήματα διαθέτουν σπρέι μαξιλαριού που έρχονται σε αρώματα όπως χαμομήλι ή λεβάντα. Ψεκάστε ελαφρά την επιθυμητή ποσότητα στο μαξιλάρι και τις κουβέρτες σας. αν σας αρέσει το άρωμα, αυτό μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει να είστε πιο άνετοι.
 3. 3
  Ρυθμίστε το φωτισμό στο υπνοδωμάτιο σας. Η ποσότητα φωτός στην κρεβατοκάμαρά σας επηρεάζει το πώς αισθάνεστε. Το φυσικό φως είναι καλύτερο κατά τη διάρκεια της ημέρας, αλλά ο αμυδρό φωτισμός είναι ο καλύτερος τη νύχτα. Οι πλαϊνές λυχνίες δημιουργούν πιο απαλό φωτισμό από ό, τι τα εναέρια. Οι περσίδες και οι κουρτίνες σας θα πρέπει επίσης να αποφεύγουν την είσοδο στο δωμάτιό σας τη νύχτα.
  • Μπορείτε επίσης να αντικαταστήσετε το διακόπτη φωτός σας με ένα dimmer για καλύτερο έλεγχο του φωτισμού.
  • Ένας λαμπτήρας χαμηλής ισχύος (40 watt ή χαμηλότερος) είναι επίσης μια καλή επιλογή φωτισμού.
 4. 4
  Πάρτε άνετα σεντόνια. Τα σεντόνια σας πρέπει να είναι το σωστό μέγεθος για το στρώμα σας, ώστε να μην σκίζονται ή να βγαίνουν όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι. Τα βαμβακερά σεντόνια είναι τα πιο δημοφιλή και τα πηγαίνουν καλά τους πιο ζεστούς μήνες. Τα μεταξωτά φύλλα είναι πολύ μαλακά και διατηρούν τη θερμότητα. Είναι χρήσιμα για πιο δροσερές νύχτες. Τα φύλλα flanel είναι πολύ ζεστά και είναι καλύτερα σε ψυχρότερα κλίματα. Τα συνθετικά υφάσματα (π.χ. πολυεστέρας) είναι λιγότερο ακριβά, αλλά εξακολουθούν να είναι άνετα.
  • Αλλάζετε τα σεντόνια σας μία φορά την εβδομάδα.
  • Ψάξτε για βαμβακερά φύλλα που είναι 100% καθαρό ή αιγυπτιακό βαμβάκι και έχουν μεγάλο αριθμό νημάτων.
  • Τα φύλλα flanel μετρούνται σε γραμμάρια και τα βαρύτερα φύλλα είναι φύλλα υψηλότερης ποιότητας.
 5. 5
  Βρείτε μαλακά μαξιλάρια. Όλοι χρειάζονται ποιοτικά μαξιλάρια. Μερικοί άνθρωποι προτιμούν μαξιλάρια που έχουν σχήμα για να υποστηρίζουν το λαιμό ή το κεφάλι σας, άλλοι προτιμούν τα καλά γεμισμένα, ενώ άλλοι τους αρέσουν μαλακά. Στο τέλος της ημέρας, επιλέξτε μαξιλάρια που σας ταιριάζουν μετά από μια μικρή δοκιμή και σφάλμα.
  • Τοποθετήστε το κρεβάτι σας με μαξιλάρια διαφόρων μεγεθών και σχημάτων. Μπορεί να θέλετε ένα πλήρες μαξιλάρι σώματος εάν κοιμάστε μόνοι σας ή ένα μαξιλάρι σφήνας για να το βάλετε πίσω από το λαιμό σας.
  • Τα σταθερά μαξιλάρια είναι καλύτερα αν κοιμάστε στο πλάι σας. Τα μεσαία μαξιλάρια είναι καλύτερα αν κοιμάστε στην πλάτη σας. Τα μαλακά μαξιλάρια είναι καλύτερα αν κοιμάστε στο στομάχι σας.
  • Καθαρίζετε τακτικά ή αερίζετε τα μαξιλάρια και αντικαθιστάτε μία έως δύο χρόνια για πλήρη φρεσκάδα
 6. 6
  Βάλτε τα σεντόνια και τις κουβέρτες σας. Έχοντας ένα ωραίο κρεβάτι θα σας κάνει να θέλετε να μπείτε σε αυτό. Ξεκινήστε με ένα τοποθετημένο σεντόνι στο κρεβάτι σας. Στη συνέχεια, βάλτε το πάνω φύλλο και / ή την κουβέρτα στις πλευρές και στο πόδι του κρεβατιού σας. Αυτό θα δημιουργήσει ένα κουκούλι και θα κρατήσει τα πόδια σας από το κρύο. Τίποτα δεν είναι χειρότερο από το να είναι ζεστό και τοστ στο κρεβάτι σας, αλλά τα πόδια σας κρέμονται.
 7. 7
  Απολαύστε μαλακά, αφράτα κλινοσκεπάσματα. Καλύψτε το κρεβάτι σας με ένα πάπλωμα, πάπλωμα, κουβέρτα ή πάπλωμα που σας ταιριάζει. Ίσως χρειαστεί να αλλάξετε το κρεβάτι σας με βάση το κλίμα και την εποχή. Για παράδειγμα, ένα ελαφρύ, βαμβακερό κάλυμμα μπορεί να είναι καλύτερο το καλοκαίρι, αλλά ένα παχύ, πάπλωμα μπορεί να είναι καλύτερο τους χειμερινούς μήνες.
  • Προσθέστε μια ρίψη ή κουβέρτα πάνω από το κρεβάτι σας. Οι κουβέρτες από κασμίρι, ψεύτικες γούνες και πλεκτές κουβέρτες είναι ιδιαίτερα άνετες.
Πώς μπορώ να ζεσταθώ όταν δεν είμαι στο κρεβάτι;
Πώς μπορώ να ζεσταθώ όταν δεν είμαι στο κρεβάτι;

Μέθοδος 2 από 3: ετοιμαστείτε

 1. 1
  Ρυθμίστε τη θερμοκρασία. Οι ψυχρότερες θερμοκρασίες είναι καλύτερες για τον ύπνο. Οι θερμοκρασίες μεταξύ 60 και 19°C είναι ιδανικές για ύπνο. Θερμοκρασίες κάτω από 54 βαθμούς ή πάνω από 75° Μπορεί να διαταράξει τον ύπνο σας. Μια πιο δροσερή θερμοκρασία μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε και θα σας κάνει να θέλετε να αγκαλιάσετε στο κρεβάτι σας.
  • Μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε έναν ανεμιστήρα για να διατηρήσετε το δωμάτιό σας δροσερό.
 2. 2
  Κάντε ντους ή μπάνιο πριν πάτε για ύπνο. Ένα ντους θα σας καθαρίσει, θα σας ζεσταθεί, θα βοηθήσει να μαλακώσει το δέρμα σας, να απομακρύνει τα αλλεργιογόνα που έχουν προσκολληθεί σε σας κατά τη διάρκεια της ημέρας και θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε υπνηλία. Όταν βγείτε, μπορείτε επίσης να εφαρμόσετε κάποια λοσιόν με άρωμα λεβάντας για να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε. Φυσικά, είναι προαιρετικό, αλλά μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα.
 3. 3
  Φορέστε άνετα νυχτικά. Φορέστε άνετα εργαλεία, όπως μπλουζάκι και σορτς, ίσως και κάλτσες καθώς μπορεί να είναι πολύ ζεστά. Προσπαθήστε να αποφύγετε να φοράτε πολύ βαριά νυχτικά το καλοκαίρι, καθώς θα ζεσταθείτε πολύ. Από την άλλη πλευρά, το να φοράτε πολύ ελαφριά ρούχα το χειμώνα μπορεί να σας κάνει πιο κρύο. Προσπαθήστε να ντύσετε ανάλογα. κρύα πόδια ή εφίδρωση μπορεί να σας κρατήσει ξύπνιοι όλη τη νύχτα.
 4. 4
  Αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ πριν από το κρεβάτι. Το αλκοόλ μπορεί να σας βοηθήσει να κοιμηθείτε πιο γρήγορα, αλλά μπορεί να σας εμποδίσει να κοιμηθείτε βαθιά. Η καφεΐνη (π.χ. καφές, τσάι, σόδες και σοκολάτα) είναι ένα διεγερτικό που μπορεί να προκαλέσει αϋπνία, να διαταράξει τον ύπνο σας ή να σας κάνει να ουρήσετε περισσότερο. Δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να χρησιμοποιήσετε το μπάνιο όλη τη νύχτα.
  • Κόψτε την καφεΐνη και το αλκοόλ αρκετές ώρες πριν σχεδιάσετε να πάτε για ύπνο.
 5. 5
  Δημιουργήστε μια νυχτερινή ρουτίνα. Θέλετε όσο το δυνατόν πιο χαλαρή όταν κοιμάστε. Εάν το μυαλό σας τείνει να τρέχει όταν βρίσκεστε στο κρεβάτι, κάντε μια λίστα υποχρεώσεων για την επόμενη μέρα για να ηρεμήσετε το μυαλό σας. Μπορείτε επίσης να κρατήσετε ένα περιοδικό στο κομοδίνο σας για να γράψετε οτιδήποτε σας κάνει να αισθάνεστε άγχος. Η ρουτίνα σας μπορεί επίσης να περιλαμβάνει γιόγκα, διαλογισμό, πιλάτες ή αυτο-μασάζ που μπορούν να σας βοηθήσουν να νιώσετε χαλαροί και να κοιμηθείτε πιο ήσυχα.
  • Ένας κύλινδρος αφρού ή μια μπάλα τένις μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μασάζ στο σώμα σας.
  • Αποφύγετε την έντονη άσκηση που μπορεί να κρατήσει το σώμα σας ξύπνημα και να δυσκολευτεί να κοιμηθείτε.
 6. 6
  Δοκιμάστε να κοιμηθείτε σε διαφορετική θέση. Το να βάζεις ένα μαξιλάρι ανάμεσα στα γόνατά σου και να ξαπλώνεις στο πλάι σου είναι εκπληκτικά άνετο για πολλούς ανθρώπους.
Πώς μπορώ να ρυθμίσω τη θερμοκρασία μου στο κρεβάτι;
Πώς μπορώ να ρυθμίσω τη θερμοκρασία μου στο κρεβάτι;

Μέθοδος 3 από 3: παραμονή στο κρεβάτι όταν είστε άρρωστοι

 1. 1
  Κοιμηθείτε με στρώματα κουβερτών. Όταν είστε άρρωστοι, το σώμα σας μπορεί να κυμαίνεται μεταξύ του να αισθάνεστε πολύ κρύο και να αισθάνεστε πολύ ζεστό. Χρησιμοποιήστε στρώματα κουβερτών αντί για ένα πάπλωμα έτσι ώστε να μπορείτε να ελέγχετε καλύτερα τη θερμοκρασία σας. Αυτό θα σας εμποδίσει επίσης να αφήσετε το κρεβάτι σας για να ρυθμίσετε τον θερμοστάτη ή να λάβετε επιπλέον καλύμματα.
 2. 2
  Προετοιμάστε το κομοδίνο σας. Κρατήστε ό, τι χρειάζεστε στο κομοδίνο σας δίπλα στο κρεβάτι σας. Δεν θέλετε να σηκωθείτε από το κρεβάτι για να πάρετε πράγματα που μπορεί να χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή της νύχτας. Μπορεί να θέλετε να κρατάτε ένα ποτήρι νερό, ιστούς, φάρμακα και λίγο μέλι (για να καταπραΰνετε το λαιμό σας) στο κομοδίνο σας. Επίσης, βάλτε άλλα αντικείμενα που θέλετε, όπως βιβλία ή περιοδικά στο κομοδίνο σας.
  • Εάν δεν έχετε χώρο στο κομοδίνο σας, βάλτε όλα τα φάρμακά σας σε ένα πλαστικό κουτί που κρατάτε κοντά στο κρεβάτι σας.
 3. 3
  Σκεφτείτε ένα μαξιλάρι σφήνας. Ένα μαξιλάρι σφήνας θα στηρίξει την πλάτη, το λαιμό και τους ώμους σας ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι. Αυτό θα σας επιτρέψει να διαβάσετε ή να χρησιμοποιήσετε τον υπολογιστή σας σε μια άνετη θέση χωρίς πίεση. Εάν δεν έχετε μαξιλάρι σφήνας, οργανώστε τα μαξιλάρια σας για να στηρίξετε την πλάτη σας ενώ κάθεστε όρθια.
 4. 4
  Χρησιμοποιήστε ένα δίσκο κρεβατιού. Ένας δίσκος κρεβατιού είναι ένα καλό μέρος για να βάλετε τα μπολ, τα ποτά και το φαγητό σας ενώ βρίσκεστε στο κρεβάτι. Αυτό θα σας εμποδίσει να χυθεί φαγητό ή ποτό στο κρεβάτι σας. Μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε το φορητό υπολογιστή σας στο δίσκο επίσης. Οι φορητοί υπολογιστές τείνουν να υπερθερμαίνονται όταν κάθεστε στην αγκαλιά σας ή απευθείας στο κρεβάτι σας.
  • Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε ένα μαξιλάρι φορητού υπολογιστή εάν δεν έχετε δίσκο κρεβατιού.
Ένα καλό στρώμα είναι το θεμέλιο για άνετο κρεβάτι
Ένα καλό στρώμα είναι το θεμέλιο για άνετο κρεβάτι.

Συμβουλές

 • Εάν είστε πολύ κρύος, πάρτε ένα μπουκάλι ζεστό νερό με ένα κάλυμμα για να κοιμηθείτε μαζί σας και φορέστε κάλτσες. Τα πόδια σας δεν πρέπει ποτέ να είναι κρύα.
 • Βεβαιωθείτε ότι το πάπλωμα και τα μαξιλάρια σας είναι γεμάτα σύμφωνα με τις προδιαγραφές σας.
 • Το χειμώνα, μπορείτε να αγοράσετε θερμαινόμενο στρώμα ή κουβέρτα, αλλά να το χρησιμοποιήσετε μόνο για να ζεστάνετε το κρεβάτι. Ενεργοποιήστε το μισή ώρα πριν πάτε για ύπνο. Όταν πάτε για ύπνο, απενεργοποιήστε την κουβέρτα και σέρνετε κάτω από τα καλύμματα. Πρέπει να είστε αρκετά ζεστοί τώρα, αλλά να μην καίτε ζεστό.
 • Μπορείτε να προσθέσετε ένα χνουδωτό χαλί στο πάτωμα σας όπου μπαίνετε και βγαίνετε από το κρεβάτι.
 • Ο λευκός θόρυβος μπορεί να σας βοηθήσει να μετακινηθείτε αργά στον ύπνο.
 • Εάν έχετε ένα γεμιστό ζώο ή κάποιον που κοιμάστε μαζί σας μπορεί να αγκαλιάσει και να σας κάνει να ζεσταθείτε.
 • Προσπαθήστε να αισθάνεστε χαλαροί και φρέσκοι πριν πάτε για ύπνο, οπότε όταν ξυπνάτε θα νιώσετε χαλαροί και φρέσκοι και έτοιμοι για μια ολοκαίνουργια μέρα. Εάν έχετε μακριά μαλλιά, προσπαθήστε να το κρατήσετε μακριά από το πρόσωπό σας, ώστε να μην κολλήσει καθώς το πρόσωπό σας ιδρώνει όλη τη νύχτα.
 • Τις ημέρες που βρίσκεστε στο σπίτι όλη την ημέρα, προσπαθήστε να αφιερώσετε όσο το δυνατόν λιγότερο χρόνο στο / στο κρεβάτι σας. Το καθιστά ακόμα πιο άνετο και χαλαρωτικό όταν ανεβαίνετε στο κρεβάτι το βράδυ. Σας βοηθά επίσης να κοιμηθείτε καλύτερα.
 • Το ASMR είναι ένας τρόπος για να σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, μπορεί να είναι περίεργο στην αρχή, αλλά έχει πολλά. Μπορείτε να βρείτε διαφορετικούς κανόνες και προτιμήσεις φύλου στο YouTube.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Είμαι πολύ άβολα στο κρεβάτι και αυτό δεν βοήθησε πραγματικά. Τι άλλο μπορώ να κάνω?
  Δοκιμάστε να κοιμηθείτε στο πλάι σας ή στην κοιλιά σας. Μπορείτε επίσης να αναστρέψετε το στρώμα σας.
 • Μπορεί το παγωμένο νερό να με αποτρέψει να ζεσταθώ στο κρεβάτι;
  Ναι, η κατανάλωση πάγου νερού μπορεί να σας βοηθήσει να ζεσταθείτε πολύ στο κρεβάτι.
 • Ένα δευτερόλεπτο είμαι κρύος και το επόμενο ζεστό. Πώς μπορώ να ρυθμίσω τη θερμοκρασία μου στο κρεβάτι;
  Έχετε πολλά στρώματα κουβερτών. Όταν ζεσταίνετε, βγάλτε λίγο και όταν κρυώσετε προσθέστε τα ξανά.
 • Πώς μπορώ να αποτρέψω έναν πονόλαιμο;
  Προσπαθήστε να κοιμηθείτε με ένα μαξιλάρι. Αυτό θα αποτρέψει το λαιμό σας να λυγίσει πάρα πολύ, καθώς οι μύες σας θα γίνουν περιορισμένοι τη νύχτα εάν χρησιμοποιείτε πάρα πολλά μαξιλάρια. Βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα άνετο μαξιλάρι και ξεφουσκώστε το πριν κοιμηθείτε.
 • Τι πρέπει να κάνω αν κοιμάμαι σε ξένο κρεβάτι;
  Εάν ξέρετε εκ των προτέρων ότι θα κοιμάστε σε ένα παράξενο κρεβάτι, θα φέρετε ένα μαξιλάρι ή κάτι από το σπίτι, αυτό θα το κάνει να φαίνεται λίγο λιγότερο διαφορετικό. Ζητήστε από τον οικοδεσπότη σας για επιπλέον κουβέρτες ή μαξιλάρια εάν τα χρειάζεστε, τότε απλώς συσσωρεύστε τα πάντα γύρω σας και μπείτε σε όποια θέση κοιμάστε συνήθως στο σπίτι. Θα συνηθίσετε το παράξενο κρεβάτι αρκετά γρήγορα.
 • Πώς μπορώ να ζεσταθώ όταν δεν είμαι στο κρεβάτι;
  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε πολλές κουβέρτες ή να διπλασιάσετε τα ρούχα. Προσπαθήστε να φοράτε πιο ζεστά πουλόβερ και ζεστές κάλτσες για να σας κάνουν πιο ζεστοί.
 • Ζω σε έναν πολύ πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο και κάθε βράδυ προσπαθώ να μετράω τα αυτοκίνητα, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Πώς μπορώ να κοιμηθώ;
  Αυτό μπορεί απλά να εστιάζει το μυαλό σας πάρα πολύ. Δοκιμάστε να μεταβείτε σε έναν ανεμιστήρα ή μια μηχανή λευκού θορύβου που θα αποκλείει τα αυτοκίνητα και θα χαλαρώσετε.
 • Δεν μου αρέσει η εμφάνιση του δωματίου μου, είναι μικρό - πώς μπορώ να το αλλάξω;
  Βεβαιωθείτε ότι το δωμάτιό σας είναι πολύ φωτεινό και τοποθετήστε καθρέφτες, που κάνουν το δωμάτιο να φαίνεται μεγαλύτερο. Μείνετε μακριά από πιο σκούρα χρώματα στη διακόσμηση σας.
 • Πώς μπορώ να νιώσω άνετα σε μια τσάντα με φασόλια όταν αρρωσταίνω;
  Δοκιμάστε και ισιώστε το και απλώστε το με ένα μαξιλάρι και κουβέρτα. Εάν αυτό δεν λειτουργεί, δοκιμάστε να το κάνετε σε σχήμα μπολ και να καθίσετε στο κέντρο, ομαδοποιημένο με κουβέρτες.
 • Τι γίνεται αν ο αδερφός μου δεν θα με αφήσει μόνος ενώ ετοιμάζομαι;
  Εάν ο αδερφός σας σας ενοχλεί, αγνοήστε τον, πείτε στον γονέα ή κηδεμόνα που σας ενοχλεί ή, εάν η πόρτα σας έχει κλειδαριά, κλείστε τον έξω από το δωμάτιό σας.

Ιατρική αποποίηση ευθυνών Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, εξετάσεις, διάγνωση ή θεραπεία. Θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με το γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε, αλλάξετε ή διακόψετε οποιοδήποτε είδος υγειονομικής περίθαλψης.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail