Πώς να σηκωθείτε από το κρεβάτι όταν πραγματικά δεν μπορείτε;

Για να σηκωθείτε από το κρεβάτι όταν πραγματικά δεν μπορείτε να ξυπνήσετε, δοκιμάστε να μετακινήσετε το ξυπνητήρι σας μακριά από το κρεβάτι σας, ώστε να αναγκάζεστε να σηκωθείτε και να το κλείσετε. Επιπλέον, κρατήστε ένα ποτήρι νερό δίπλα στο κρεβάτι σας και πιείτε το το πρωί, κάτι που θα σας βοηθήσει να αισθανθείτε πιο ξύπνιοι. Εάν εξακολουθείτε να είστε νυσταγμένοι μετά, δοκιμάστε να καθίσετε και να τεντώσετε αγγίζοντας τα δάχτυλα των ποδιών σας και τραβώντας τα γόνατά σας στο στήθος σας, ώστε το αίμα σας να ρέει. Για περισσότερες συμβουλές, συμπεριλαμβανομένου του πώς να αποκτήσετε έναν καλύτερο ύπνο το βράδυ προσαρμόζοντας τον κύκλο ύπνου σας, συνεχίστε να διαβάζετε!

Για να σηκωθείτε από το κρεβάτι όταν πραγματικά δεν μπορείτε να ξυπνήσετε
Για να σηκωθείτε από το κρεβάτι όταν πραγματικά δεν μπορείτε να ξυπνήσετε, δοκιμάστε να μετακινήσετε το ξυπνητήρι σας μακριά από το κρεβάτι σας, ώστε να αναγκάζεστε να σηκωθείτε και να το κλείσετε.

Είναι ένα κρύο χειμερινό πρωί. Ο συναγερμός χτυπάει αλλά το κρεβάτι σας είναι ζεστό και άνετο. Ακόμα έχεις δουλειά, σχολείο και ζωή σε περιμένει και έχεις ήδη πέσει σε αναβολή τρεις φορές. Αυτό το άρθρο θα εξηγήσει πώς να σηκωθείτε από το κρεβάτι όταν το μόνο που θέλετε να κάνετε είναι να κοιμάστε και πώς να κάνετε το επόμενο πρωί λίγο πιο εύκολο.

Μέθοδος 1 από 2: αποφυγή σκληρών πρωινού

 1. 1
  Αποφύγετε την καφεΐνη και το αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ. Ουσίες όπως ο καφές και το ποτό παραμένουν στο σώμα μας για μεγάλο χρονικό διάστημα - οπουδήποτε από 3-8 ώρες. Αυτό μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό την ικανότητά σας να κοιμηθείτε και να κοιμηθείτε βαθιά, κάτι που θα σας κάνει να γοητευτείτε το πρωί.
  • Αποφύγετε την καφεΐνη τα απογεύματα και τα βράδια για να βεβαιωθείτε ότι είναι εκτός του συστήματός σας όταν κοιμάστε.
  • Πίνετε αλκοόλ με μέτρο και με άφθονο νερό, καθώς το να σηκωθείτε από το κρεβάτι είναι διπλά δύσκολο όταν έχετε πονοκέφαλο.
 2. 2
  Κοιμήσου αρκετά. Οι ενήλικες χρειάζονται 7-8 ώρες ύπνου κάθε βράδυ, παιδιά 8-9 ώρες, και νήπια και βρέφη πολύ περισσότερο. Εάν δεν κοιμάστε αρκετά το προηγούμενο βράδυ τότε θα αισθάνεστε πάντα κουρασμένοι όταν προσπαθείτε να ξυπνήσετε. Ανατρέξτε στο γράφημα, αλλά γνωρίζετε ότι δεν είναι όλοι οι ίδιοι...
  • Εάν δεν μπορείτε να πάρετε όλο τον ύπνο που χρειάζεστε τη νύχτα, δοκιμάστε να ξεκουραστείτε το απόγευμα για να καλύψετε λίγο από τον χαμένο χρόνο.
 3. 3
  Μάθετε τον εξατομικευμένο κύκλο ύπνου σας. Το ξύπνημα στη μέση του κύκλου REM θα σας αφήσει εξαντλημένους και είναι δύσκολο να βγείτε από το κρεβάτι όταν ήσασταν σε βαθύ ύπνο. Ευτυχώς, το σώμα σας ξεκινά φυσικά να ξυπνά αρκετές ώρες πριν σηκωθείτε από το κρεβάτι και εάν μπορείτε να συγχρονίσετε αυτήν τη διαδικασία με το ξυπνητήρι σας, θα βρείτε πολύ πιο εύκολο να σηκωθείτε από το κρεβάτι. Για να μάθετε τον τρόπο ύπνου σας:
  • Ορίστε μια ώρα για ύπνο κάθε βράδυ για δύο εβδομάδες. Χρησιμοποιήστε μια ώρα, όπως διακοπές, όταν δεν χρειάζεται να σηκωθείτε σε συγκεκριμένη ώρα το πρωί.
  • Πηγαίνετε για ύπνο την ίδια ώρα κάθε βράδυ, συμπεριλαμβανομένων των Σαββατοκύριακων.
  • Σημειώστε τη στιγμή που ξυπνάτε, ακόμα κι αν είναι προτού σβήσει ο συναγερμός σας.
  • Συνεχίστε να κοιμάστε την ίδια ώρα μέχρι να αρχίσετε να ξυπνάτε σε μια σταθερή ώρα.
  • Μετρήστε τις ώρες μεταξύ αυτής της ώρας και του ύπνου σας και θα ξέρετε πόσο καιρό είναι ο φυσικός κύκλος ύπνου του σώματός σας. Ξεκινήστε να συγχρονίζετε το ξυπνητήρι σας ώστε να ξυπνάτε όταν το σώμα σας το θέλει.
  Πώς μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι όταν είναι τόσο άνετο που νιώθω κολλημένος;
  Πώς μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι όταν είναι τόσο άνετο που νιώθω κολλημένος;
 4. 4
  Προσαρμόστε τον κύκλο ύπνου σας με φωτιστικά στοιχεία. Ενώ τα πρότυπα ύπνου μας είναι σε μεγάλο βαθμό γενετικά, μπορούμε να κάνουμε πολλά μικρά πράγματα για να κάνουμε το σώμα μας να προσαρμοστεί σε ένα νέο πρότυπο ύπνου. Η νούμερο ένα σκανδάλη για ύπνο είναι ελαφριά. Καθώς το φως εξασθενεί τη νύχτα, το σώμα μας παράγει μελατονίνη, η οποία φυσικά μας κάνει να νυστάζουμε. Και όταν βλέπουμε ή αισθανόμαστε το φως του ήλιου το πρωί, το σώμα μας προκαλείται να ξυπνήσει φυσικά και να σταματήσει την παραγωγή μελατονίνης. Γι 'αυτό το πιο υγιεινό ύπνο ξυπνά νωρίς με τον ήλιο.
  • Τη νύχτα, εργαστείτε με αμυδρό φώτα και προσπαθήστε να μην χρησιμοποιείτε φωτεινές οθόνες smartphone ή φορητού υπολογιστή πριν πάτε για ύπνο, καθώς το έντονο φως σταματά την παραγωγή μελατονίνης.
  • Σπάστε τις κουρτίνες σας ανοιχτές ή βγείτε έξω γρήγορα όταν ξυπνάτε. Το φως του ήλιου λέει στο σώμα σας να ξεκινήσει με τη μέρα.
 5. 5
  Διατηρήστε τις συνήθειες ύπνου σας συνεπείς τα σαββατοκύριακα. Αντισταθείτε στην επιθυμία να κοιμηθείτε τα σαββατοκύριακα, καθώς διαταράσσει τον φυσικό κύκλο του σώματός σας και καθιστά πολύ πιο δύσκολο να σηκωθείτε τη Δευτέρα. Το σώμα σας αναμένει να σηκωθεί σε συγκεκριμένες ώρες, αλλά αν αλλάζετε αυτές τις ώρες συχνά μπορεί να οδηγήσει σε προβλήματα ύπνου και δυσκολία να βγείτε από το κάλυμμα τις εργάσιμες ημέρες.
  • Όσο πιο συνεπής μπορείτε να διατηρήσετε το πρόγραμμα ύπνου σας, τόσο πιο εύκολο θα είναι να σηκωθείτε.
  • Οι περισσότεροι άνθρωποι μπορούν να προσαρμόσουν το πρόγραμμα ύπνου τους μόνο μία ώρα περίπου την ημέρα, οπότε προσπαθήστε να αποφύγετε την ταχεία αλλαγή του ύπνου.
 6. 6
  Προετοιμάστε το πρωί σας το προηγούμενο βράδυ. Κρατήστε ένα ζευγάρι παντόφλες και μια ζεστή ρόμπα στο κρεβάτι σας, αλέστε τον καφέ και οργανώστε την τσάντα σας το προηγούμενο βράδυ, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στο να ξυπνήσετε και όχι στις δουλειές που πρέπει να κάνετε. Απλά γνωρίζοντας ότι ο καφές είναι μόνο ένα κουμπί, μπορείτε να κάνετε μεγάλη διαφορά στην επιθυμία σας να σηκωθείτε από το κρεβάτι.
  • Ίσως θέλετε να δημιουργήσετε μια λίστα υποχρεώσεων το προηγούμενο βράδυ. Γι 'αυτό, θα αισθανθείτε πιο προετοιμασμένοι για την ημέρα και μπορείτε να βάλετε όλη σας την ενέργεια στο ξύπνημα αντί να ανησυχείτε για τα πράγματα που πρέπει να ολοκληρώσετε.

Μέθοδος 2 από 2: να σηκωθείτε από το κρεβάτι το πρωί

 1. 1
  Μετακινήστε το ξυπνητήρι μακριά από το κρεβάτι. Κάντε τον εαυτό σας να σηκωθεί και να σηκωθεί από το κρεβάτι για να απενεργοποιήσετε το ξυπνητήρι σας. Αυτό δεν σας δίνει άλλη επιλογή από το να ξυπνήσετε και να απενεργοποιήσετε το θόρυβο, και όταν είστε από το κρεβάτι, είναι πολύ πιο εύκολο να μείνετε έξω από αυτό.
  • Ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας για να σβήσει με αισιόδοξη μουσική. Τα περισσότερα τηλέφωνα μπορούν να χρησιμοποιούν οποιοδήποτε τραγούδι ως συναγερμό και πολλά ξυπνητήρια μπορούν να χρησιμοποιούν το ραδιόφωνο για να σας ξυπνήσουν.
  • Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε προβλήματα, δοκιμάστε να αγοράσετε ένα φυσικό ξυπνητήρι, το οποίο σας ξυπνά με φως αντί για ήχο.
  • Είναι εντάξει να χρησιμοποιείτε περισσότερους από έναν τύπους ξυπνητηριού, ενώ υπολογίζετε τι λειτουργεί καλύτερα για εσάς.
 2. 2
  Πιείτε ένα ποτήρι νερό. Πίνοντας ένα ποτήρι νερό αναπληρώνει το νερό που χάσατε από την εφίδρωση και την εκπνοή κατά τη διάρκεια της νύχτας και έχει αποδειχθεί ότι ξεκινά το μεταβολισμό σας, καθιστώντας πολύ πιο εύκολο να κινηθεί το σώμα σας το πρωί.
  • Βάλτε ένα γεμάτο φλιτζάνι νερό στο κρεβάτι σας πριν πάτε για ύπνο, ώστε να είναι έτοιμο το πρωί.
  • Το μάσημα τσίχλας με μέντα ή εσπεριδοειδή μπορεί επίσης να οδηγήσει σε ταχύτερα συναισθήματα εγρήγορσης.
  Προσπαθείτε να συγκεντρώσετε την ικανότητα να σηκωθείτε από το κρεβάτι
  Όσο περισσότερο ξαπλώνετε στο κρεβάτι, προσπαθείτε να συγκεντρώσετε την ικανότητα να σηκωθείτε από το κρεβάτι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι.
 3. 3
  Τεντώστε τους μυς σας. Αυτό πρέπει να είναι κάτι περισσότερο από απλώς τοξωτό πλάτη και χασμουρητό. Καθίστε και αγγίξτε τα δάχτυλα των ποδιών σας, τραβήξτε τα γόνατά σας στο στήθος σας και κάντε ελαφριά γιόγκα εάν δυσκολεύεστε πραγματικά. Το τέντωμα αναγκάζει το αίμα να κινείται σε όλο το σώμα σας και στον εγκέφαλό σας, σας ξυπνά γρήγορα αλλά σταδιακά.
  • Βρείτε τις ασκήσεις και τα τεντώματα που σας ταιριάζουν και κάντε τα κάθε πρωί. Προσθέστε απαλή μουσική για να ολοκληρώσετε την εμπειρία, αν θέλετε.
 4. 4
  Κάντε τον εαυτό σας κρύο. Ένας από τους πιο συνηθισμένους λόγους για τους οποίους αισθανόμαστε ντροπαλός ή υπνηλία είναι επειδή είμαστε πολύ ζεστοί. Η ζεστασιά, όπως ο ύπνος, επιβραδύνει τον μεταβολισμό και το μυαλό μας, οπότε πετάξτε τα καλύμματα, αφαιρέστε ένα στρώμα ρούχων ή ανοίξτε ένα παράθυρο όταν πρέπει να σηκωθείτε.
  • Κάνετε αυτό όταν ξυπνάτε, όχι όταν κοιμάστε, καθώς το αίσθημα κρύου μπορεί να σας εμποδίσει να ξεκουραστείτε.
 5. 5
  Βουτήξτε το πρόσωπό σας με νερό. Απότομη αλλά σίγουρα αποτελεσματική, το ράντισμα κρύου νερού στο πρόσωπό σας είναι ένας σίγουρος τρόπος για να σας κάνει να είστε σε εγρήγορση και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την ημέρα. Απλώς θυμηθείτε ότι μπορεί να μην είναι πολύ ευχάριστο.
 6. 6
  Επιβραβεύστε τον εαυτό σας για να σηκωθείτε. Η επιβράβευση του εαυτού σας για να σηκωθείτε εγκαίρως μπορεί να σας δώσει λίγο επιπλέον κίνητρο για να βγείτε από το κρεβάτι. Μια επιβράβευση μπορεί να είναι η ανάληψη της ανατολής ή η απόσυρση είκοσι λεπτών από τον εαυτό σας πριν από μια κουραστική μέρα.
  • Μπορεί να διαπιστώσετε ότι εκτιμάτε τον επιπλέον χρόνο τόσο πολύ που ανυπομονούμε να σηκωθείτε νωρίς.
 7. 7
  Προγραμματίστε το πρωί σας. Σκεφτείτε τι πρέπει να κάνετε εκείνο το πρωί και κάντε μια διανοητική λίστα των καθηκόντων σας. Το πιο σημαντικό, αναγνωρίστε γιατί είναι σημαντικά αυτά τα καθήκοντα και γιατί είναι σημαντικό να ξυπνήσετε για να τα κάνετε.
  Δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι
  Δεν κουράζομαι αμέσως μετά το ξύπνημα, αλλά μετά κρυώνω και κουράζομαι λίγο μετά και δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι.
 8. 8
  Ξεκινήστε να κάνετε κάτι αμέσως. Όσο περισσότερο ξαπλώνετε στο κρεβάτι, προσπαθείτε να συγκεντρώσετε την ικανότητα να σηκωθείτε από το κρεβάτι, τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Αλλά αν ξεκινήσετε μια εργασία, είστε αναγκασμένοι να ξεκινήσετε την ημέρα σας και ο πειρασμός να μείνετε στο κρεβάτι θα λιώσει. Φτιάξτε το κρεβάτι σας, κάντε μερικές ασκήσεις ή ξεκινήστε αμέσως το μαγείρεμα του πρωινού για να ξεκινήσετε το μυαλό σας και να είστε έτοιμοι για το πρωί.
  • Εάν εξακολουθείτε να αγωνίζεστε, ξεκινήστε με μια δραστηριότητα που μπορείτε να κάνετε στο κρεβάτι, όπως η ανάγνωση ενός βιβλίου ή η απάντηση σε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Συμβουλές

 • Το να ξυπνήσετε με κάποιον - έναν συγκάτοικο, ένα σημαντικό άλλο κ.λπ. - μπορεί να διευκολύνει πολύ και τους δύο να σηκωθείτε από το κρεβάτι.
 • Προσπαθήστε να περιορίσετε τον αριθμό των φορών που χτυπάτε σε αναβολή, καθώς η μετακίνηση μεταξύ του ύπνου και του ξύπνου μπορεί να σας κάνει να γοητευτείτε ή να δυσαρεστηθείτε να σηκωθείτε.
 • Χρησιμοποιήστε το αγαπημένο σας τραγούδι ως συναγερμό, καθώς μπορεί να σας βγάλει πιο γρήγορα από το κρεβάτι.

Προειδοποιήσεις

 • Εάν αντιμετωπίζετε σοβαρά προβλήματα με το να σηκώνεστε, να πάσχετε από χρόνια κόπωση ή να έχετε συνεχώς ανήσυχο ύπνο, επισκεφθείτε έναν γιατρό ή έναν επαγγελματία ύπνου για να λάβετε συμβουλές σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε.

Ερωτήσεις και απαντήσεις

 • Δεν νιώθω κουρασμένος όταν κοιμάμαι για περίπου 4 ώρες, αλλά είμαι όταν κοιμάμαι για οκτώ - είναι αυτό φυσιολογικό;
  Δοκιμάστε να ρυθμίσετε ένα ξυπνητήρι στις 7 ώρες και στις 9 ώρες. Το σώμα σας έχει τον δικό του εσωτερικό κύκλο εξοπλισμένο με ρολόι. Μάθετε πόσο πολύ είναι ο ύπνος που σας αφήνει γκρουπ ή τι είναι πολύ λίγο και σας ξυπνά μεταξύ των κύκλων.
 • Πώς μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι όταν είναι τόσο άνετο που νιώθω κολλημένος;
  Ξεκινήστε μια αντίστροφη μέτρηση (στο κεφάλι σας είναι εντάξει, αλλά δυνατά είναι καλύτερα) και στη συνέχεια αναγκάστε τον εαυτό σας να σηκωθεί όταν χτυπήσετε "ένα". Βεβαιωθείτε ότι δεν σκέφτεστε να σηκωθείτε - αν θέλετε να το κάνετε κ.λπ. - γιατί τότε μπορεί να μιλήσετε από αυτό.
 • Πώς μπορώ να κοιμηθώ νωρίτερα για να μπορώ να ξυπνήσω ευκολότερα;
  Απολαύστε όσο το δυνατόν πιο άνετα πριν κοιμηθείτε. Περιορίστε την έκθεσή σας στο φως, πάρτε ένα ελαφρύ σνακ ώστε να είστε γεμάτοι. Ένα κρύο δωμάτιο αλλά ένα ζεστό κρεβάτι βοηθά τους περισσότερους ανθρώπους. Ξαπλώστε στο κρεβάτι για 30 λεπτά (αλλά μην ελέγξετε την ώρα). Εάν δεν μπορείτε να κοιμηθείτε σηκωθείτε και περπατήστε γύρω στο σκοτεινό ή σκοτεινό φως. Κάντε το μέχρι να αισθανθείτε κουρασμένοι. Δοκιμάστε να ξαπλώσετε ξανά. Το κλειδί για να κοιμηθείτε νωρίτερα ή γρήγορα είναι να εκπαιδεύσετε το σώμα σας μόνο για ύπνο στο κρεβάτι. Οπότε μην κοιμηθείτε σε διαφορετικά μέρη.
 • Δεν μπορώ να σηκωθώ από το κρεβάτι γιατί δεν ακούω πολύ καλά. Πώς μπορώ να σηκωθώ κάθε πρωί;
  Θα μπορούσατε να λάβετε ένα δονούμενο συναγερμό καρπού, το οποίο δονείται για να σας βοηθήσει να ξυπνήσετε εγκαίρως. Ή, θα μπορούσατε να δοκιμάσετε έναν συναγερμό φωτισμού, που σας ξυπνά με φως και όχι ήχο. Μια άλλη επιλογή είναι να ζητήσετε από ένα μέλος του νοικοκυριού να σας ειδοποιήσει απαλά ότι ήρθε η ώρα να σηκωθείτε. Αυτό θα λειτουργήσει μόνο αν κάποιος στο νοικοκυριό σας σηκωθεί πριν από εσάς.
 • Δεν κάνω κλικ σε αναβολή, απενεργοποιώ το ξυπνητήρι μου. Πώς μπορώ να το σταματήσω;
  Ορίστε πολλά ξυπνητήρια. Είτε στο τηλέφωνό σας είτε σε πολλά ξυπνητήρια. Πέρα από αυτό μακριά από εσάς. Κάντε πιο δύσκολο να απενεργοποιήσετε! Τοποθετήστε την ταινία πάνω από το διακόπτη.
 • Είναι καλύτερο να κοιμάσαι για συνεχή 6 ώρες ή δύο φορές την ημέρα για 3 ώρες;
  Η συνεχής 6 ώρες είναι καλύτερη. Επίσης, μπορεί να διαπιστώσετε ότι πρέπει να κοιμηθείτε για 2 ώρες κατά τη διάρκεια της ημέρας για να πάρετε τις 8 ολόκληρες ώρες σας.
 • Ξυπνάω πάντα νωρίς. Δεν κουράζομαι αμέσως μετά το ξύπνημα, αλλά μετά κρυώνω και κουράζομαι λίγο μετά και δυσκολεύομαι να σηκωθώ από το κρεβάτι. Υπάρχουν κόλπα που μπορούν να βοηθήσουν με αυτό;
  Σκεφτείτε όλα τα οφέλη από το να είστε πρώιμοι ανερχόμενοι. Ίσως να ανυπομονούμε να περάσετε μόνοι σας το πρωί, να φάτε ένα μεγάλο πρωινό ή να έχετε περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσετε τα πράγματα που θέλετε. Θα μπορούσατε ακόμη και να γράψετε σημειώσεις για αυτά τα οφέλη και να τα δημοσιεύσετε στην κρεβατοκάμαρά σας για λίγο επιπλέον κίνητρο.
 • Πώς μπορώ να κάνω το παιδί μου να πάρει ένα κανονικό πρόγραμμα ύπνου;
  Συνοχή. Ξυπνήστε τους την ίδια ώρα κάθε μέρα και κρατήστε τους. Εάν κοιμάται, τα βάζετε κάτω και τα ξυπνάτε ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να τα προσαρμόσετε στο πρόγραμμά σας. Και υπομονή. Θα μεγαλώσουν και θα αλλάξουν τις συνήθειες ύπνου τους.
 • Πρέπει να προετοιμαστώ για το σχολείο, αλλά είμαι πάντα κουρασμένος! Τι πρέπει να κάνω?
  Κάντε το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας σας το προηγούμενο βράδυ. Συσκευάστε το μεσημεριανό σας, βάλτε τα βιβλία σας στην τσάντα σας, διαλέξτε ρούχα και στη συνέχεια μπορείτε να κοιμηθείτε περισσότερο. Σκεφτείτε τη συνολική υγιεινή του ύπνου σας και τι μπορεί να σας εμποδίζει να αισθανθείτε ανανεωμένοι. Έχω μια λάμπα που μιμείται το φως της ημέρας που με βοηθά να ξυπνάω ευκολότερα.
 • Είμαι 10 χρονών και συχνά κοιμάμαι πολύ αργά. Θα ήταν καλύτερα αν κοιμόμουν περισσότερο το βράδυ αντί το πρωί;
  Ναι, πάμε για ύπνο νωρίτερα. Εάν ξυπνήσετε νωρίτερα, θα αισθανθείτε πιο παραγωγικοί και ενεργητικοί.

Σχόλια (7)

 • chaunceyswift
  Οι τεχνικές αφύπνισης που αναφέρονται εδώ είναι ωραίες. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώ μερικές από αυτές συχνά, αλλά μερικές είναι νέες για μένα. Τα βρίσκω χρήσιμα - σίγουρα θα δοκιμάσω μερικά από αυτά σύντομα!
 • xanthopouloueut
  Το να κάνετε τον εαυτό σας πιο κρύο για να φύγετε από το κρεβάτι είναι μια πολύ καλή ιδέα. Ποτέ δεν το σκεφτόμουν. Και λειτουργεί σαν γοητεία!
 • adolph61
  Έχω παρατηρήσει ότι το κρύο το πρωί με βοήθησε να σηκωθώ από το κρεβάτι ευκολότερα.
 • kelley32
  Τα πράγματα που πρέπει να κάνετε μετά το ξύπνημα - τέντωμα, πόσιμο νερό, φως του ήλιου - ήταν όλα χρήσιμα.
 • joecarter
  Ευχαριστώ πολύ οδηγό. Πάντα με βοηθάς πολύ να κάνω κάτι.
 • hoppeyadira
  Αυτό το άρθρο με βοήθησε πραγματικά! Σας ευχαριστώ!
 • osmith
  Δυσκολεύομαι να σηκωθώ το πρωί, αλλά αυτό με βοήθησε λίγο.
Ιατρική αποποίηση ευθυνών Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, εξετάσεις, διάγνωση ή θεραπεία. Θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με το γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε, αλλάξετε ή διακόψετε οποιοδήποτε είδος υγειονομικής περίθαλψης.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail