Πώς να εφαρμόσετε λευκές ταινίες crest 3d;

Οι λωρίδες λεύκανσης έρχονται σε ζεύγη
Οι λωρίδες λεύκανσης έρχονται σε ζεύγη, μια λωρίδα για το πάνω και το κάτω σετ των δοντιών σας.

Αντί να πάτε σε έναν οδοντίατρο για μια δαπανηρή θεραπεία λεύκανσης, μεταμορφώστε το χαμόγελό σας στο σπίτι. Οι λευκές λωρίδες Crest 3D είναι εύχρηστες για να αφαιρέσετε το κιτρίνισμα από σόδες και άλλα πράγματα. Πριν τα βγάλετε από το κουτί, μάθετε πώς μπορείτε να τα αξιοποιήσετε στο έπακρο. Φοράτε τις ταινίες για μικρό χρονικό διάστημα κάθε μέρα έως ότου παρατηρήσετε κάποια αλλαγή. Με επαναλαμβανόμενη χρήση, μπορείτε να απολαύσετε τα δόντια που φαίνονται φωτεινά και καθαρά.

Μέρος 1 από 3: τοποθέτηση των ταινιών

 1. 1
  Περιμένετε 30 λεπτά μετά το βούρτσισμα των δοντιών σας για να εφαρμόσετε λωρίδες λεύκανσης. Κάθε πλάκα και βακτήρια στα δόντια σας εμποδίζουν τη θεραπεία λεύκανσης, οπότε καθαρίστε σίγουρα τα δόντια σας εάν είναι βρώμικα. Διαφορετικά, δεν χρειάζεται να βουρτσίζετε καθόλου τα δόντια σας. Το φθόριο στις περισσότερες οδοντόκρεμα είναι επίσης ένα πρόβλημα και μπορεί να ερεθίσει τα ούλα σας όταν συνδυάζεται με το υπεροξείδιο του υδρογόνου στις λευκές λωρίδες.
  • Εάν πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας, δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε οδοντόκρεμα χωρίς φθόριο. Είναι λιγότερο πιθανό να εμποδίσετε το υπεροξείδιο του υδρογόνου να φτάσει στα δόντια σας. Επίσης, χρησιμοποιήστε μια νέα οδοντόβουρτσα για να αποφύγετε την εξάπλωση της πλάκας.
 2. 2
  Πετάξτε οτιδήποτε έχει κολλήσει στα δόντια σας. Οτιδήποτε πιαστεί στα δόντια σας θα καταλήξει να μπλοκάρει το υπεροξείδιο του υδρογόνου, είτε πρόκειται για πλάκα είτε για ένα χαμένο κομμάτι τροφής. Δεδομένου ότι το να απογοητευτείτε δεν είναι διασκεδαστικό, αφιερώστε λίγο χρόνο για να κάνετε νήμα. Λειτουργεί καλύτερα όταν γίνεται μετά από κάθε φορά που βουρτσίζετε. Μπορείτε να το κάνετε ακριβώς πριν προσθέσετε τις λευκές λωρίδες για να βεβαιωθείτε ότι τα δόντια σας είναι ωραία και καθαρά.
  • Προσεγγίστε ανάμεσα σε κάθε ένα από τα δόντια σας με νήμα κορδόνι ή εναλλακτική λύση. Κάντε πολλά περάσματα, βουρτσίζετε το νήμα στα δόντια σας για να απομακρύνετε τα τρόφιμα και την πλάκα. Ξεπλύνετε το στόμα σας με ένα ποτήρι νερό για να τελειώσετε.
 3. 3
  Αφαιρέστε τις λωρίδες από την πλαστική επένδυση στο κουτί. Οι λωρίδες λεύκανσης έρχονται σε ζεύγη, μια λωρίδα για το πάνω και το κάτω σετ των δοντιών σας. Κάθε ζευγάρι είναι κολλημένο σε ένα κομμάτι πλαστικού. Αφού τραβήξετε τις λωρίδες από το κουτί, αφαιρέστε τις από το πλαστικό. Είναι καλύτερο να περιμένετε και να τα τοποθετείτε ένα κάθε φορά.
  • Κάθε ζεύγος αποτελείται από μια μακρύτερη και μικρότερη λωρίδα. Η μεγαλύτερη ταινία είναι για τα άνω δόντια σας και η μικρότερη για τα κάτω δόντια. Είναι εύκολο να τους ξεχωρίζεις απλά κοιτάζοντας τους.
 4. 4
  Τοποθετήστε την πηκτή πλευρά της ταινίας επάνω στα δόντια σας. Οι λωρίδες είναι σαν μπανιέρες και έχουν κολλώδη πλάτη. Η κολλώδης πλευρά είναι αυτή που κολλάει στην πλαστική επένδυση, οπότε μην την σηκώνετε μέχρι να είστε έτοιμοι να βάλετε τη λωρίδα στο στόμα σας. Βεβαιωθείτε ότι αυτή η πλευρά είναι αυτή που πηγαίνει πρώτα στο στόμα σας.
  • Ξεκινήστε με μία από τις ταινίες, έχοντας κατά νου ποια θα πάει. Συνήθως είναι πιο εύκολο να ξεκινήσετε με το μικρότερο, αλλά δεν έχει σημασία αν τα βάλετε στο σωστό σημείο.
 5. 5
  Ευθυγραμμίστε τη λωρίδα με την άκρη της γραμμής των ούλων σας. Κρατήστε τα άκρα της ταινίας καθώς την μετακινείτε πάνω από τα δόντια σας. Κεντράρετε τη λωρίδα ανάμεσα στα μπροστινά δόντια, το σετ των 4 μεγάλων ακριβώς στη μέση του στόματος σας. Μετακινήστε τη λωρίδα και στα ούλα σας. Όταν βρίσκεται στο σωστό σημείο, η άκρη της ταινίας θα είναι ακριβώς απέναντι στα ούλα σας.
  • Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με την τοποθέτηση ταινιών, δοκιμάστε να τις διπλώσετε στη μέση πριν αφαιρέσετε τις από την πλαστική επένδυση. Αυτό δημιουργεί μια πτυχή που στη συνέχεια τοποθετείτε ανάμεσα στα μπροστινά δόντια σας. Είναι ένα μικρό κόλπο για να σας βοηθήσει να παρακολουθείτε το κεντρικό σημείο της ταινίας.
 6. 6
  Πιέστε την ταινία επίπεδη και διπλώστε την στα υπόλοιπα δόντια σας. Πιέστε την ταινία για να την κολλήσετε στη θέση της και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα νύχια σας για να την πιέσετε. Ξεκινήστε με τα μπροστινά δόντια σας και δουλέψτε μέχρι το πίσω μέρος. Η λευκαντική λωρίδα θα εξακολουθεί να κολλάει πάνω από τα δόντια σας, γι 'αυτό φροντίστε να την αναδιπλώσετε προσεκτικά στο στόμα σας. Τυλίξτε το πάνω από τα δόντια σας και πιέστε το ξανά για να το κολλήσετε στη θέση του.
  • Όταν χρησιμοποιείτε μια λωρίδα λεύκανσης, πιέστε τη όσο πιο σφιχτά μπορείτε στα δόντια σας. Με αυτόν τον τρόπο, οι χημικές ουσίες παραμένουν στα δόντια σας αντί να διαρρέουν στο στόμα σας.
  • Εάν δυσκολεύεστε να κολλήσετε τις λωρίδες, βάψτε τα δόντια σας με ένα καθαρό πανί ή χαρτοπετσέτα για να εξαλείψετε την υγρασία. Το τζελ στις λωρίδες είναι πολύ κολλώδες, επομένως τα προβλήματα πρόσφυσης δεν είναι πολύ κοινά, αλλά υπάρχει πιθανότητα να παρακωλύσει το σάλιο.
Μπορείτε να το κάνετε ακριβώς πριν προσθέσετε τις λευκές λωρίδες για να βεβαιωθείτε ότι τα δόντια σας είναι
Μπορείτε να το κάνετε ακριβώς πριν προσθέσετε τις λευκές λωρίδες για να βεβαιωθείτε ότι τα δόντια σας είναι ωραία και καθαρά.

Μέρος 2 από 3: φορώντας λευκές λωρίδες

 1. 1
  Αφήστε τις λευκές λωρίδες στα δόντια σας για 30 λεπτά. Αφού καταφέρετε να ρίξετε τις λωρίδες στο στόμα σας, δεν χρειάζεται να κάνετε τίποτα άλλο παρά να περιμένετε. Δεν πρέπει να τρώτε ή να πίνετε τίποτα εκτός από νερό όσο περιμένετε. Αυτό θα καταστρέψει τη διαδικασία λεύκανσης. Καθίστε, χαλαρώστε ή ξεκινήστε την υπόλοιπη καθημερινή σας ρουτίνα μέχρι να έρθει η ώρα να ξεκολλήσετε τις λωρίδες.
  • Δεν υπάρχουν περιορισμοί στο φαγητό και το ποτό αφού αφαιρέσετε τις λευκές λωρίδες. Όσο δεν το κάνετε ενώ φοράτε τις λωρίδες, δεν εμποδίζει τα δόντια σας να πάρει πιο φωτεινά.
  • Λάβετε υπόψη ότι η Crest κάνει επίσης διάφορους τύπους τρισδιάστατων λευκών ταινιών. Οι ταινίες 1 Hour Express, για παράδειγμα, προορίζονται να παραμείνουν στο στόμα σας για μια ολόκληρη ώρα. Ελέγξτε τις οδηγίες στο πλαίσιο για περισσότερες πληροφορίες.
 2. 2
  Απλώστε λωρίδες έως και δύο φορές την ημέρα για ταχύτερη λεύκανση. Οι λευκές λωρίδες προορίζονται να χρησιμοποιούνται καθημερινά. Γενικά, δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείτε περισσότερα από ένα ζεύγος την ημέρα, αλλά μπορείτε αν θέλετε. Αφού αφαιρέσετε το πρώτο σετ ταινιών, φορέστε το δεύτερο ζευγάρι. Περιμένετε τα 30 λεπτά πριν τα αφαιρέσετε.
  • Ελέγξτε τις προτάσεις του Crest στο πλαίσιο για οδηγίες σχετικά με το πόσο συχνά μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις ταινίες. Εάν δεν είστε σίγουροι, μια φορά την ημέρα είναι άφθονη.
  • Η χρήση πολλαπλών ταινιών την ημέρα θα μπορούσε να αυξήσει την ευαισθησία των δοντιών. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να απολαύσετε την κρύα σόδα ή τον ζεστό καφέ χωρίς να θυμηθείτε λίγο τον πόνο. Μην δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε περισσότερα από 2 σετ ταινιών την ημέρα.
 3. 3
  Φορέστε νέες λωρίδες για έως και 20 ημέρες για να ολοκληρώσετε τη λεύκανση των δοντιών σας. Πετάξτε το παλιό ζευγάρι ταινιών αφού τα αφαιρέσετε από το στόμα σας. Δεν έχουν μείνει υπεροξείδιο του υδρογόνου για να λευκαίνουν τα δόντια σας, γι 'αυτό βάλτε νέα σε κάθε φορά. Πιθανότατα θα παρατηρήσετε τα δόντια σας να γίνουν άσπρα μέσα σε περίπου 3 ημέρες. Συνεχίστε για έως και 20 ημέρες για να επωφεληθείτε πλήρως από ένα πιο λευκό χαμόγελο.
  • Ο προτεινόμενος χρόνος χρήσης μπορεί να διαφέρει από προϊόν σε προϊόν, γι 'αυτό φροντίστε να ελέγξετε τις οδηγίες της Crest. Ο τύπος 3D Strip 1 Hour Express, για παράδειγμα, λειτουργεί λίγο πιο γρήγορα και πρέπει να φορεθεί μόνο για 7 ημέρες.
Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα να μπει στο στόμα σας
Εφόσον δεν τρώτε λευκαντικές λωρίδες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τίποτα να μπει στο στόμα σας.

Μέρος 3 από 3: αφαίρεση και επανατοποθέτηση ταινιών

 1. 1
  Ξεφλουδίστε τις χρησιμοποιημένες λωρίδες σηκώνοντάς τις με το δάχτυλό σας. Βρείτε την άκρη κάθε ταινίας μεταξύ της γραμμής των ούλων και των δοντιών σας. Οι άκρες είναι εύκολο να βρεθούν εάν ενεργείτε σαν να ξύνετε κάτι από τα δόντια σας με το νύχι σας. Μόλις βρείτε το άκρο, επιλέξτε το για να το σηκώσετε από τα δόντια σας. Θα ακολουθήσει η υπόλοιπη ταινία.
  • Οι λωρίδες είναι πραγματικά σαν δόντια. Δεν διασπώνται, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για να αφήσετε κομμάτια πίσω. Το καλύτερο μέρος είναι ότι, σε αντίθεση με τις φουλάρι, δεν βλάπτουν καθόλου!
 2. 2
  Ξεπλύνετε ή βουρτσίστε τα δόντια σας για να εξαλείψετε την κολλητικότητα από τις αφαιρεθείσες ταινίες. Οι λωρίδες αφήνουν λίγο κολλώδες πίσω, αλλά αυτό είναι ένα μικρό τίμημα για ένα καλό χαμόγελο. Είναι το τζελ που κρατά τις λωρίδες στη θέση τους. Εάν προτιμάτε λίγο φρεσκάρισμα, βουρτσίστε τα δόντια σας όπως θα κάνατε κανονικά. Διαφορετικά, σκουπίστε και ρίξτε νερό μέχρι τα δόντια σας να αισθάνονται καθαρά.
  • Μια άλλη επιλογή είναι να σκουπίσετε το τζελ από τα δόντια σας χρησιμοποιώντας ένα πανί ή έναν ιστό. Θα μπορούσατε επίσης να αφήσετε το τζελ να διαλυθεί φυσικά. Είναι ακίνδυνο, αλλά μπορεί να νιώσετε λίγο άβολα να το αφήσετε εκεί για περισσότερο από όσο πρέπει.
 3. 3
  Εφαρμόστε ξανά τη θεραπεία όταν εξαντληθεί σε περίπου ένα χρόνο. Δυστυχώς, οι θεραπείες λεύκανσης δεν είναι μόνιμες. Εάν θέλετε τα δόντια σας να παραμείνουν λευκά, θα πρέπει να περάσετε ξανά από τη διαδικασία. Αν και η λεύκανση από αυτές τις λωρίδες τείνει να διαρκεί περίπου 1 έτος, αυτό εξαρτάται επίσης από το τι τρώτε και πίνετε. Μπορεί να δείτε τα δόντια σας κίτρινα νωρίτερα από αυτό.
  • Ο καφές, το τσάι, το κόκκινο κρασί και οι σκούρες σόδες είναι αρκετά αποτελεσματικές στη χρώση των δοντιών σας. Αν πίνετε συχνά τέτοια είδη, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε περισσότερες λευκές λωρίδες πριν τελειώσει το έτος. Το κάπνισμα λερώνει επίσης πρόωρα τα δόντια.
Μπορεί να ερεθίσει τα ούλα σας όταν συνδυάζεται με το υπεροξείδιο του υδρογόνου στις λευκές λωρίδες
Το φθόριο στις περισσότερες οδοντόκρεμα είναι επίσης ένα πρόβλημα και μπορεί να ερεθίσει τα ούλα σας όταν συνδυάζεται με το υπεροξείδιο του υδρογόνου στις λευκές λωρίδες.

Συμβουλές

 • Παρόλο που οι λευκές λωρίδες 3D είναι ασφαλείς για γενική χρήση, μείνετε σε επαφή με τον οδοντίατρό σας για να μάθετε τι προτείνουν και να παρακολουθείτε την στοματική σας υγεία.
 • Για το πιο δυνατό χαμόγελο, ελέγξτε την ημερομηνία λήξης πριν χρησιμοποιήσετε ταινίες. Οι ταινίες που δεν είναι ενημερωμένες δεν είναι τόσο αποτελεσματικές όσο και οι νεότερες.
 • Ελέγχετε πάντα τις προτάσεις του Crest για πιο συγκεκριμένες οδηγίες. Κάνουν διάφορους τύπους τρισδιάστατων λευκών λωρίδων, έτσι τα ακριβή βήματα θα μπορούσαν να διαφέρουν ελαφρώς.
 • Οι λευκές λωρίδες λειτουργούν σε φυσικά δόντια αλλά όχι σε οποιαδήποτε οδοντιατρική εργασία. Αυτό περιλαμβάνει γεμίσματα, καπάκια και ψεύτικα δόντια.
 • Ο αφρισμός συμβαίνει όταν το σάλιο σας αντιδρά στο υπεροξείδιο του υδρογόνου. Είναι φυσιολογικό και όχι επιβλαβές, οπότε σκουπίστε τον αφρό και φτρίστε το υπερβολικό σάλιο.
 • Λίγο υπεροξείδιο του υδρογόνου δεν θα σας βλάψει εάν το καταπιείτε. Εφ 'όσον δεν τρώτε λευκαντικές λωρίδες, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για κάτι που μπαίνει στο στόμα σας.

Προειδοποιήσεις

 • Η υπερβολική χρήση λευκών λωρίδων μπορεί να βλάψει τα δόντια και τα ούλα σας. Ακολουθείτε πάντα τις οδηγίες στο κουτί για να αποφύγετε κηλίδες των ούλων και ευαίσθητα δόντια.

Πράγματα που θα χρειαστείτε

 • Λεύκανση λωρίδες
 • Οδοντόβουρτσα
 • Οδοντόκρεμα
 • Χνούδι
 • Νερό
 • Ποτήρι
 • Χαρτοπετσέτα (προαιρετικά)
Ιατρική αποποίηση ευθυνών Το περιεχόμενο αυτού του άρθρου δεν προορίζεται να υποκαταστήσει επαγγελματικές ιατρικές συμβουλές, εξετάσεις, διάγνωση ή θεραπεία. Θα πρέπει πάντα να επικοινωνείτε με το γιατρό σας ή άλλο εξειδικευμένο επαγγελματία υγείας πριν ξεκινήσετε, αλλάξετε ή διακόψετε οποιοδήποτε είδος υγειονομικής περίθαλψης.
FacebookTwitterInstagramPinterestLinkedInGoogle+YoutubeRedditDribbbleBehanceGithubCodePenWhatsappEmail